Új Ady-klipek

Nem tudom megállni, hogy évről évre ne inspiráljam nyolcadikosaimat versklip készítésére, ehhez pedig Ady versei a legalkalmasabbak.

(Előzmények:  https://magyaroramegminden.com/2018/10/24/versklipek/; https://magyaroramegminden.com/2018/11/18/elkeszultek-a-versvideok/; https://magyaroramegminden.com/2018/11/23/elogyakorlat/; https://magyaroramegminden.com/2020/11/22/kisfilmek-ady-verseire-az-idei-nyolcadikosoktol/; https://magyaroramegminden.com/2021/11/14/ady-versklipek-idei-nyolcadikosaimtol/  – ez a hosszú lista is a fentieket bizonyítja… 🙂 )

Idén is a Párisban járt az Ősz volt a sláger, ezen nem is csodálkozom. Közelünkben egy gyönyörű park ősfákkal, itt folyik a patak, éppen ősz van – minden adott. Íme kettő a legszebbek közül (több is van, de szemből látszik a szereplők arca, így nem oszthatom meg).

https://drive.google.com/file/d/1P1biy8lBXTeECrH8JhW4A1QM9EKpwYZS/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1POfB7wOPGaAjLV8uhk2Quwn51I9SGVFB/view?usp=sharing

Nem csupán végignézni volt élmény, hanem az is, amilyen szakszerű, átgondolt szavakkal értékelték egymás munkáját. Azonosultak a verssel! Újra bebizonyosodott egyik fő elvem igaza: munkálkodjunk az irodalmi művel, akkor lesz valóban a miénk.

2022. december 7.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s